Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Pütürge, Doğanyol ilçelerini ziyaret etti.
Sürücü, Pütürge, Doğanyol, Levent, Gökçe ve Karşı, Yarış ilçe ve beldeleri ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla da görüştü. Sorunlarını dinleyen Sürücü’ye vatandaşlar ve esnaflar yoğun ilgili gösterdikleri gözlendi. Sürücü, daha sonra CHP Pütürge İlçe Başkanlığı’na geçti. CHP Pütürge İlçe Başkanı Hasan Türkeri, Sürücü’ye milletvekili aday adaylığının hem kendisine hem de CHP’ye hayırlı olmasını temenninde bulunarak, 7 Mart’ta yapılacak eğilim yoklamasında başarılar diledi.
“ÖNEMLİ OLAN CHP’NİN BAŞARISIDIR”
Sürücü ise, Pütürge’de olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayarak, "Bizler sadece 7 Mart’ta yapılacak milletvekillerini belirleyecek olan eğilim yoklaması için gelmedik. Bizler CHP’nin 7 Haziran genel seçimlerine hazırlık çalışmalarına başladık. Bunun için Malatya merkezde CHP’nin ilk seçim bürosunu açtık. Seçim bürosunu sıralamada olsam da olmasam da 7 Haziran’a kadar açık bırakacağım. Önemli olan CHP’nin başarısı ve iktidar yürüyüşüne Malatya’dan büyük destek sağlamaktır. CHP’nin başarısı bizim başarımızdır" dedi.
CHP’nin 7 Haziran genel seçimlerinde başarılı olmasını için 7 gün 24 saat çalışmaya hazır olduğunu, bundan önce de çalıştığını anımsatan Sürücü, hem milletvekili adaylarının hem de CHP’li delegelerin 7 Haziran’a kadar CHP iktidarı için çalışmaları gerektiğini vurguladı. Sürücü, 7 Mart’ta CHP milletvekili belirleme seçimlerinin de önemli olduğunu, bu anlamda delegelerin milletvekili adaylarını belirleme seçimlerinde tüm delegelerin oy kullanması, iradelerini en iyi şekilde yansıtmaları gerektiğini belirtti. 7 Mart’ta yapılacak seçimlerde şimdiden emeği geçecekler olmak üzere tüm delegelere yürekten teşekkür eden CHP’li Sürücü, daha sonra ilçe esnaf ve vatandaşları gezerek sorunlarını dinledi. Sürürcü, CHP iktidarında hem esnafların hem de vatandaşların rahat bir nefes alacağını belirtti.