CHP Eskişehir milletvekili adayları, il yöneticileri ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte Eskişehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) Başkanı İlker Özokcu’yu ziyaret etti.
Milletvekili adaylarına başarılar dileyerek konuşmasına başlayan ESMMMO Başkanı İlker Özokcu, “Bildirgenizin ekonomik ağırlıklı olması ve hedef belirlemesi çok iyi. Bir rüzgar aldınız, bunu yerelde iyi değerlendirmek sizin elinizde. Öncelik ülke sorunları sonrasında mesleki sorunlarla ilgili biz de sizlerden desteklerinizi isteyeceğiz” diye konuştu.
CHP Parti Meclis üyesi ve birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer ise, “Sizinle iletişimimiz sürekli olacak, sorunların çözümü için işbirliği yapabilmek çok önemli. Türkiye adına zorlu bir süreç geçiriyoruz. Hiçbir seçim kolay olmamıştır, ama bu seçim çok farklı. Haberlere baktım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Seçim çok önemli’ diyor. ‘Bu bir sistem değişikliği seçimi’ diye kendi söylüyor. Türkiye’nin gerçek sorunlarını kapatmaya çalışıyorlar, bu anlamda seçim bildirgemiz çok önemli. Ülkenin gerçek sorunları demokrasi, özgürlük ve ekonomidir. Toplumun her kesimi şikayetçi, ortak bir nokta üzerinden programı hazırladık. İnsanların bu bildirgeyi bir çıkış noktası olarak gördüklerini gözlemliyoruz. Sizlerin desteği çok önemli, yol arkadaşlığınız ve desteğiniz için teşekkürler” dedi.