Antalya Valisi Muammer Türker, siyasi partilerin temsilcileri ile 7 Haziran 2015 pazar günü yapılacak 25’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi Koordinasyon Toplantısı yaptı.
Uygulama Oteli’nde gerçekleşen toplantıya Vali Türker’in yanı sıra Vali Yardımcıları Mehmet Kurdoğlu, Recep Yüksel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, siyasi partilerin temsilcileri ve bağımsız adaylar katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Türker, resmen 10 Mart itibari ile seçim sürecinin başladığını, 7 Nisan tarihinde ise siyasi parti ve bağımsız adayların Antalya’da da belli olduğuna işaret ederek 2 hafta kadar önce ilçe kaymakamları ve güvenlik birimleri yetkilileri ile seçim güvenliği toplantısı yaptıklarını anlattı.
Seçimlerin Antalya’da demokrasi şöleni olması temennisinde bulunan Vali Türker, “Buna katkı sağlar düşüncesi ile sizinle de görüşmeyi, bir arada olmayı, fikir alışverişinde bulunmayı gerekli gördüm. Antalya’da seçime giren 17 siyasi partiye davette bulundum. Çoğunluğunuz İcabette bulundunuz, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantı, yapılan sunumun ardından sona erdi.