Çanakkale’de yapılan Masa Tenisi Liseler Bölge Şampiyonası maçlarında Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi tüm maçlarını kazanarak bölge şampiyonu oldu.
Müsabakalarda milli sporcular Efecan Okumuş, Umut Başsan, İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz ile mücadele eden Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi, grubunda Uşak, Balıkesir ve Manisa temsilcilerini 3-0’lık skorlarla mağlup ederek grubunu ilk sırada tamamladı. Finalde İzmir Özel Yamanlar Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen Yalova Bahçeşehirli raketler, bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası vizesi aldılar. Son 2 yılın Türkiye Şampiyonu olan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi tenis takımının bu yılda şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, “Öncelikle yıllardır Yalova Bahçeşehir Okulları’nın Masa Tenisi Antrenörlüğünü yaparak Türkiye Şampiyonlukları kazandıran Bayramali Yıldız’a ve bu başarılara imza atan Masa Tenisi takımımıza teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum. 13-15 Ocak 2015 tarihlerinde yapılacak olan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda da yenilgisiz Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.