Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 7 Haziran genel seçimlerinin 2023 ve 2053 yolunda yeni Türkiye’nin ve yeni Samsun’un geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek, "AK Parti milletimizden ve gençlerimizden aldığı güçle yine ülkemizi hedeflerine ulaştıracaktır" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları’nı ziyaret etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve yönetim kurulu üyesi gençlerle sohbet eden Başkan Genç, yeni Türkiye’nin geleceği için gençlerin önemine dikkat çekti. Türkiye’nin arkasındaki gerçek gücün gençlik olduğunu belirten Genç, AK Parti Hükümeti’nin ortaya koyduğu hedefler olan 2053 ve 2071’i gençlerin şekillendireceğini söyledi. Türkiye’nin geleceği ve hedefleri açısından 7 Haziran genel seçimlerinin önemine işaret eden Başkan Osman Genç, "Bizler şimdi 2023’ü şekillendiriyoruz, 2071’in temellerini atıyoruz. 2071’i şekillendirecek olan sizlersiniz. Yani sizler bu ülkenin geleceğini şekillendireceksiniz. Bu bakımdan sizlerin de şehrimiz ve ülkemiz adına sorumluluğu büyük. Siyaset, okuma sanatıdır. Liderini okuyamayanların şehrine, ülkesine katkısı olamaz" diye konuştu.
Gençlere tavsiyelerde de bulunan Genç, "Bu manada 21. yüzyılı iyi algılamalıyız. Dünyaya, ülkemize ve şehrimize ait fotoğrafı iyi okumak lazım. Dolayısıyla şirketler yarışta bir adım önde olmak için kendini yenileyen, gelişmeye açık gençleri tercih etmektedir. Bir şehir gelişecekse ahlaki ve manevi değerleriyle birlikte büyümelidir. Ahlaki ve manevi değerlerimize sahip çıkın. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun" şeklinde konuştu.