Mücahit GÜREL/ÇAYBAŞI (Ordu), () - ORDU'nun Çaybaşı İlçesi'nde 14 yıl sonra çocuk sahibi olan Aysel- Fatih Karayiğit çifti, mutluluk gözyaşı döktü. 14 yıldır birçok doktorun kapısını çalıp, çeşitli tedaviler gördüklerini belirten Fatih Karayiğit, 'Mustafa Bülent' adını verdikleri çocukları için 4 kurban keseceğini söyledi.
İlçede esnaflık yapan 33 yaşındaki Aysel ve ev kadını 35 yaşındaki Fatih Karayiğit çifti, çocuk sahibi olamayınca birçok doktora gitti. Çocuk hasreti çeken Karayiğit çifti, gördükleri tedavilere rağmen bu özlemlerine kavuşamadı. Çift, 14 yıl sonra hasretlerini sonlandırdı. Aysel Karayiğit, Mustafa Bülent adını verdikleri 3 kilo ağırlığında erkek çocuk dünyaya getirdi. Çift, kucaklarını aldıkları çocukları için mutluluk gözyaşı döktü. Fatih Karayiğit, "Gitmediğimiz doktor kalmadı. Çok çile çektik ama bugün tarifi imkansız bir mutluluk içerisindeyiz. Allah kulunu hiçbir zaman darda bırakmıyor. Ben bunu yaşayarak öğrendim. Kimse ümidini kesmesin" dedi. 4 adak adadığını ve bunlardan birini bebeği hastaneden çıkarmadan üçünü de evde kesip büyük bir davet vereceklerini söyledi.
6 kez düşük yapıp 7'nci çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Aysel Karayiğit ise sevinç gözyaşları dökerek, "Kelimeler boğazıma düğümleniyor. Mutluluğumuz anlatılacak gibi değil. Hiçbir zaman ümidimizi kesmedik, her düşükte Allah’tan yeniden istedik. Ancak ne kadar ümidimiz olsa da hep korkuyla yaşadık. Doğumda bile düşük yapacağım korkusu vardı. Ta ki yavrumun yüzünü görene kadar. Doktorumuzdan Allah razı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI