Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi, Bölgesel Amatör Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Malatya Yeşilyurtspor’un antrenmanını izledi.
ASGD Malatya yönetiminden Akif Çelik, Fatih Avcı ve Ruhi Arslanboğa ile Kulüp Başkanı Dursun Sucu, yönetici Ali Palancı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Akif Çelik Mustafa Taşar’a çiçek takdim etti.
ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik yaptığı açıklamada, “Yeşilyurtspor’un Malatya futbolunun geleceği açısından ligde kalması çok önemli. Mustafa Taşar hocamızın ve bu kadronun bunu başarabileceğine inancımız tam. İyi bir futbolcu kapasitesi ve Malatya futbolunun önemli isimlerinden biri olan Mustafa Hocam yan yana geldi. Ateş ile barut buluştu, sadece Pazar maçıyla bir kıvılcıma ihtiyaç var. İnşallah sporcularımız bunu başaracak şimdiden teknik heyetimize ve oyuncularımıza başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Teknik Direktör Mustafa Taşar ise, “Takımın pozisyonu ortada. Bizden önce emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz. 8 maçlık çok sıkıştırılmış bir süreç geçireceğiz. Her maçın ayrı bir önemi var. Oyuncularımın birçoğunu tanıyorum. Transfer konusunda verilen raporlarla hareket edeceğiz. Takımı ligde bırakmak için yönetim bizi tercih etti, onlara teşekkür ediyorum. Hem dost olarak hem de spor camiasının bir unsuru olarak sizlerin burada olması çok önemli. Oyuncularımızın hepsine çok güveniyorum inşallah onlarla bu işi başaracağız” diye konuştu.
Daha sonra Yeşilyurtspor’lu yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve ASGD Malatya Şubesi yöneticileri toplu fotoğraf çektirdi.