AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, AK Parti’nin bir memleket partisi olduğunu söyledi. Yaşar, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, “AK Parti’nin yaptıkları belli. Malatya’da 10 sene öncesine kadar yapılan yolun uzunluğu 36 bin kilometre, 12 yıl içerisinde yapılan yol uzunluğu 280 bin kilometre” dedi.
AK Parti’nin bir halk hareketi olduğunu kaydeden Yaşar, “Düşmana inat AK Parti’ye olan bağlılığınız belli. AK Parti’nin yöneticileri bunu göz ardı etmez, sizleri de ihmal etmez. AK Parti sadece oy verenlere değil, herkese hizmet ediyor. AK Parti, bir memleket, ülke partisi. Hatta bir parti olarak değil, memleketin kendisi olmak için yola çıkmış. AK Parti, hepimizin ortak hareketi. Dolayısıyla yapacağımız şey, şimdiye kadar yapılan engellemeleri bertaraf edip, 7 Haziran’dan sağlıklı bir şekilde çıkarsak bunların hepsi çözülecektir” diye konuştu.