Toplum Gönüllüler Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bizim önceliklerimizden birisi gençlerimiz. Bunu, hayata geçirdiğimiz her projede açık bir şekilde ortaya koyuyoruz. Atakum ilçesini hedeflediğimiz noktaya ulaştırmamız için daha fazla ortak akıl hareketi yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Gençleri önemsediklerini ve bunu hayata geçirilen her projede açık bir şekilde ortaya koyduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlerden de proje üretmelerini isteyerek, “Gençliğe inanıyor ve güveniyorum. Bu kapsamda İğne Deliği Gençlik Merkezi’nin özellikle sosyal sorumluluk projeleriyle yaptıklarını takdirle karşılıyorum. Bizim önceliklerimizden birisi gençlerimiz. Bunu, hayata geçirdiğimiz her projede açık bir şekilde ortaya koyuyoruz. Atakum İlçesini hedeflediğimiz noktaya ulaştırmamız için daha fazla ortak akıl hareketi yapmalıyız. Gençlerin düşünceleri, talepleri ve tespit ettikleri eksikleri önemsiyorum. Ama ben gençlerimizden daha fazlasını istiyorum. Şehrimizin, ilçemizin değişimine ve gelişimine katkı sağlamak için proje üretin. Biz bu projelerin destekçisi olmaya hazırız” dedi.

“HIZ KATMAYA HAZIRIZ”

TOG İğne Deliği Gençlik Merkezi Aktivite Koordinatörü Oğuzhan Öztanır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Merkezimizde hem gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde yer almasını hem de proje üretmesini hedefliyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz onlarca başarılı çalışma var. Başkan Taşçı’nın gençlere olan duyarlılığını biliyoruz. Biz karşı gösterdiği samimi yaklaşıma aynı samimiyet ile karşılık veriyoruz. Düşünen, üreten bir gençlik ordusuyuz. Ortaya çıkartacağımız projelerle Atakum İlçesinin gelişimine ve değişimine hız katmaya hazırız” diye konuştu.