İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da oyunu kullandı.
Efkan Ala, beraberinde İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı, Ertuğrul Sevüktekin, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Medya Koordinatörü Adem Demir ile birlikte Aziziye ilçesi Fatih ilköğretim Okuluna geçti. Ala, 1043 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Efkan Ala, oy kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin her tarafta seçim güvenlik tedbirini üst düzeyde aldığını ifade ederek, “Milletvekili Genel Seçimi, vatanımıza, milletimize ve Erzurumumuza hayırlı olsun. Milli iradeyi sandığa yansıtmaya gayret ediyoruz. İnşallah seçimler güzel bir şekilde geçecek” dedi.
YILMAZ ERZURUM LİSESİ’NDE OY KULLANDI
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Lisesi’nde 1119 numaralı sandıkta oyunu kullandı.Beraberinde eşi, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt,Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, partililer ile birlikte Erzurum Lisesine gelen Milletvekili Adnan Yılmaz, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Yılmaz, “Bugün halkımız doğrudan doğruya cumhurbaşkanını seçiyor. Bu açıdan son derece önemli bir seçim. Seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
YEŞİLYURT, İNÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU’NDA OYUNU KULLANDI
AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt İnönü İlköğretim Okulu’nda oyunu kullandı. Başkan Yeşilyurt oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimin ülkeye ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Yeşilyurt," Ülkemiz, halkımız, insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. Ülkenin kaderini belirleyecek bir karar. Herkesin oyunu kullanması vatandaşlık görevi. Demokrasi şöleni halinde bugünü tamamlayacağımızı düşünüyorum. Erzurum’a ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.