Batman ve Kozluk ilçesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan 350 öğrenci, düzenlenen törenle kep attı.
Batman Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen törene Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam, rektör yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam, yaptı. Mezun öğrencileri tebrik eden ve başarılar dileyen Rektör Uluçam, "Şuan Batman Üniversitesi olarak 7 fakültemizde 23 aktif bölümümüz, 4 yüksekokulumuz, 4 aktif bölümüz ve yine 4 meslek yüksekokulumuz ile 28 programda toplam 8 bin 419 öğrencimiz var. 2016 yılında yeni açılacak 8 fakültede 5 yüksek okulla beraber 2016 yılında öğrenci sayımızı artırarak 10 bine ulaşacak" dedi.
Konuşmaların ardından Rektör Uluçam, öğrencilere teşekkür belgesi ve diplomalarını verdi. Program sonunda mezun olan öğrenciler kampus bahçesinde kep attı.