Samsunspor'un kendisini sezon başında da istediğini hatırlatan 24 yaşındaki Eren, Mersin İdmanyurdu sezon başında kendisini bırakmak istemediği için transferinin gerçekleşmediğini anlatırken şunları söyledi:

"RİCA ETTİM"

"Devre arasında da ben teknik direktörüm Rıza Çalımbay'a, (Kiralık ya da nasıl olursa olsun gidip oynamak istiyorum) ricasında bulundum. Daha sonra da yarım sezonluğuna kiralık gitmeme izin verdiler. Mersin İdmanyurdu'nda forma bulamıyordum ancak Samsunspor dışında başka bir takım beni isteseydi, oradan ayrılmazdım. Yani şu anda burada olmamdaki en önemli etken takımımızın başında Erhan Altın hocamızın olması. Erhan hocamla Giresunspor'da da birikte çalıştım."

"İLK MAÇTA GALİP GELMEK İYİ OLDU"

Samsunspor'a geldiğinde çok sıcak bir ortamla karşılaştığını vurgulayan golcü oyuncu, beklediğinden daha iyi bir ortam bulduğunu söylerken şöyle devam etti:
"Oyuncular, antrenörler ve personel bana çok yakın davrandı. Sanki uzun zamandır burada gibiyim. Hele tesisler beklediğimden çok daha iyi. Gerçekten mükemmel bir tesisimiz var. Buradaki ilk maçımda cezamız nedeniyle tribünler boştu. Ama buna rağmen kazanmayı bildik. İlk çıktığım maçtan galip ayrılmak çok iyi oldu. İnşallah devamı da gelecek."

"GELİŞMEK İSTİYORUM"

Oynayarak kendisini geliştirmek ve takıma katkı sağlamak olduğunu belirten Eren, daha sonra şunları söyledi:
"Öncelikli olarak burada sürekli oynayıp goller atmak ve takımımın Süper Lig"e çıkmasında pay sahibi olmak istiyorum. Takımımız son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. 2'nci sıradaki takımla aramızda 7 puan fark var. Kapanabilecek bir puan farkı. Takımımız da çok iyi gidiyor. İnşallah bu çıkışımızı devam ettiririz."

"TARAFTARIMIZ DAİMA YANIMIZDA OLSUN"

Ekip olarak ilk 6 takım içinden kopmamak istediklerini, bu sayede de yukarıyı da yakalayabileceklerini düşündüğünü belirten Eren, son olarak şöyle dedi:
"Çünkü rakiplerimizle oynayacağız. Bu bizim için bir avantaj. İç sahada oynayacağımız maçlarda galip gelirsek ilk ikiye girmememiz için hiç bir neden yok. Bu hedef doğrultusunda taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Samsunspor taraftarı tüm Türkiye tarafından bilinen ve saygı gören bir topluluk. Onlar bizim yanımızda olmaya devam etsinler. Onların desteğiyle inşallah hak ettiğimiz Süper Lig'e çıkacağız."

FOTOĞRAFLI