Bölgesel Amatör Lig takımlarından Didim temsilcisi Didim Belediyespor’da gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Bedri Altıntaş güven tazeledi.
Bölgesel Amatör lig takımlarında Didim temsilcisi Didim Belediyespor’un Olağan Genel Kurulu yapıldı. Çoğunluk aranmadan yapılan Genel kurula üyeler ilgi göstermezken 24 üyenin katılımıyla genel kurulu yapıldı. Genel Kurulun Divan başkanlığını Ahmet Eren yaptı. Genel kurul saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Genel kurulun açılışında konuşan Divan başkanı Ahmet Eren burada bulunan ya da bulunmayanların Didim Belediyespor sevdalısı olduğunu belirterek “Bu yıl 4. Kez BAL’da mücadele ettik. Gelecek yıl 5. Kez bu ligde olacağız. Umarım gelecek yıl daha güzel olacak.” ifadelerini kullandı.
“GELECEK YIL ZOR OLACAK”
Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş ise Geçen yıl Mayıs ayında olağanüstü genel kurul ile görevi devraldıklarını ve mevcut belirledikleri bütçenin 3’te 1’i ile sezonu tamamladıklarını belirterek “Hedefimiz şampiyonluktu ama ligi 3. Sırada bitirdik. Tabii bazı aksaklıklar oldu. Bu yıl altyapı çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Gelecek yıl zor bir sezon olacak. Bizler işadamlarımızdan ve duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Gelecek yıl hedef 3.lig olacak.” dedi.
Altıntaş konuşmasında Kulüpte görev yapan Meftun Demir, Ali Rıza Gürbüz ve Ayhan Yıldız ile yardımcı antrenörlere teşekkür etmeyi de unutmadı.Konuşmanın ardından Yönetim ve Denetim Kurulu raporları oy birliğiyle ibra edildi. Genel kurulda ayrıca tüzük değişikliği de yapılırken 2 yılda bir yapılan Genel kurulun 3 yılda bir yapılmasına, 7 asil 7 yedek olan yönetim kurulunun 9 asil 7 yedek olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
“YENİ YÖNETİM KURULU”
Bedri Altıntaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Ahmet Yılmaz, Akın Ergenekon, Ali Çanak, Özcan Saygın, Abdullah Engil, Ercan Sorkun, Erdal Ermurat ve Tolga Saylan. Denetim kurulu üyeliklerine Ercan Atasoy, Hatice Gençay ve Hacı Bebek Çelik seçilirken, federasyon delegeliklerine ise Bedri Altıntaş, Abdullah Engil ve Caner Ünlü seçildi.