Giresun Feshane Günleri’nde gurbetçi hemşerilerini yalnız bırakmayan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Seçimlerin gelip geçtiğini asıl olanın ise Giresun siyaseti olması gerektiğini vurgulayan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu;
“Bizim yolumuz Atatürk’ün yoludur.Çünkü biz Giresun’dan iki gönüllü alay toplayarak Çanakkale’de, Dumlupınar’da,Sakarya’da savaşan Topal Osman’ın şehir düşenlerin torunlarıyız.Bir dönem Giresun Belediye Başkanlığı’da yapan Topal Osman’ın şehrinden sizlere selam ve saygılar sunuyorum. Bizler Giresunluyuz ,büyük bir aileyiz ama bir birimizden haberimiz yoktu. Giresun Feshane Günleriyle birlikte burada buluşmaya başladık. Türkiye’nin dört bir tarafından buraya buluşmaya gelenler var. Seçimler gelir ve geçer ama asıl olan Giresun siyasetidir. Bizler Giresun için bir şeyler yapmalıyız. Binlerce, Giresunlu’yu burada buluşturan Giresun’un tanıtılmasına kaynaşmasına katkı sağlayan bu etkinliği düzenleyen Giresun Federesyonu’nu kutluyorum.”dedi.