Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve mütevelli heyeti ‘Yaşlılar Baştacımızdır’ projesi kapsamında yalnız yaşayan Sefure Kara’yı evinde ziyaret ederek yer sofrasında birlikte yemek yedi.
‘Yaşlılar Baştacımızıdır’ projesi kapsamında Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve mütevelli heyeti 85 yaşındaki Sefure Kara’yı evinde ziyaret etti. Yapılan ziyarette ayrıca yer sofrası kurularak yemek yenildi. Yaptıkları proje ile ilgili bilgi veren Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, “Geçen yıl başlattığımız ‘Yaşlılarımız Baştacımızdır’ projesi kapsamında yaşlı vatandaşlarımızın zaten temizliklerini ve temel ihtiyaçlarını karşılıyorduk. Arkadaşlarımız bu durumu takip ediyor. Geçen haftadan itibaren de vakıf toplantısından sonra vakıf mütevelli heyetimiz ile birlikte yaşlılarımızı evlerinde ziyaret edip, beraber bir öğle yemeği yiyelim diye bir program başlattık. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hal hatırlarını soruyoruz. Hayır, dualarını alıyoruz. Onlarda, bizlerde bu durumdan memnun oluyoruz. Böyle pozitif bir enerjiyle de gidiyoruz” diye konuştu.
85 yaşındaki Sefure Kara ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini ziyaret edenlere teşekkür etti.