Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Genel Sekreterliği görevini Hafik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır’a devreden Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk için teşekkür yemeği düzenlendi.
Teşekkür yemeğine CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer Poyraz, Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, öğretmenler ile idari personel katıldı. Yemek programında konuşan Rektör Kocacık, Ertan Buyruk’un çalışmalarını takdirle karşıladığını ve 2 yıl süre ile güzel hizmetler yaptığını söyledi. Rektör Kocacık, “Tüm birimlerimizde daha huzurlu bir ortam sağlanması için çalışmalar yapıyoruz. Çalışanlarınızın daha verimli olmaları için çaba gösteriyoruz, üniversitemize yakışanda budur. Vakıfımızın okullarında yaptığınız tüm çalışmalar dolayı sizlere teşekkür ederim. Şehrin göz bebeği olma yolundasınız ve bu hepimizi mutlu ediyor” dedi.
Vakıf Genel Sekreterliği görevini alan Prof. Dr. Mehmet Baktır’ın birikimli bir öğretim üyesi olduğunu ifade eden Kocacık, Vakfın bundan sonra daha iyi yerlere gelmesini ümit ettiğini belirtti.
Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk, ise ,“Faruk hocamız Sivas ve üniversitemiz için çok önemli birisi. Allah hocamızı önümüzden eksik etmesin başarı hiçbir zaman bireysel değildir. Biz tüm başarılarımızı sayın rektörümüzün öncülüğünde ekip arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Vakıf okullarımızda çok sıcak bir ortam var. Mehmet Baktır hocamla sırt sırta vererek daha güzel işler yapacağız. Bana destek veren tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Rektör Kocacık, ve Vakıf Genel Sekreteri Baktır katkılarından dolayı Buyruk’a plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.