Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ferhat Akmermer Ticaret Odası’ndaki Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.
Ferhat Akmermer istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, gördüğü lüzum üzerine Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini, ancak Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.
Akmermer, "yaklaşık bir buçuk yıldan beri gurur ile hizmet ettiğim Kayseri Ticaret Odası’ndaki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Ticaret Odasına Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermeye devam edeceğim. Kayseri’nin en önemli kurumlarından birisi olan Ticaret Odası’nın çok daha başarılı çalışmalara imza atması ve üyelerine de hizmet etmesi yolunda çaba harcayacağım" diye konuştu.
Akmermer ayrıca, "Kayseri Ticaret Odası’nda çok önemli çalışmalara imza attık. Ben bundan böyle Kayseri Düşünce Okulu ve değişik platformlarda çalışmalarıma hız vererek, daha geniş bir alanda Kayseri’ye hizmet etmeyi hedefliyorum. Başkan yardımcılığı görevim süresince birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.