SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamlığı desteğiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanıp Yaşar Doğu İlkokulu Müdürlüğünce organize edilen "Baba Bir Masal Anlat" projesi yarışmasının finali gerçekleştirildi.

Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Milli Eğitim Müdürü Vekili Orhan Değer, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili  Değer, yaptığı konuşmada, maddi ve manevi yönden projeye desteklerinden dolayı Kaymakam Mevlüt Şekerci'ye teşekkür ederek, "Bu tür proje ve etkinliklerdeki amacımız, öğrencilerimizin kitap okumaya ilgisini artırmak, okudukları kitaba göre anlama seviyesini göstermesini sağlamak, unutulan masalları canlandırmak, çocuklarımızın zihin dünyasını süslemek ve kendilerine olan güven duygusunu geliştirmektir" dedi.

Daha sonra programa katılan 7 ilkokulun birinci, ikinci ve üçüncü sınıflarında okuyah öğrenciler, hazırlandıkları masalları sahneledi.

Yarışmanın ödül töreninin, ileri bir tarihte gerçekleştirileceği bildirildi.