AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 4. olağan kongresinde başkan seçilen Gözde Keskin’i makamında ziyaret eden ilk isim AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Münteha Seda Kurtaran oldu. Çiçeği burnunda başkana görevinde başarılar dileyen Kurtaran “Seçim yarışının hız kazandığı bugünlerde önemli bir görev üstlendiniz. Genel seçimler öncesi kan değişiminin çalışmalarda başarıyı da beraberinde getireceğine kuşku yok. İş ve siyaset dünyasında edindiğiniz tecrübeleriniz ve heyecanınızla hem partimiz için hem İzmir için güzel projelere imza atacağınıza inanıyorum" dedi.
Genel seçim çalışmalarında izleyeceği rota hakkında başkan Gözde Keskin ile istişarelerde bulunan ve Milletvekilliği aday adaylık sürecine nasıl başladığını anlatan Kurtaran, "Bürokrat olmama rağmen siyasete hiçbir zaman uzak olmadım. Siyasetçi bir aileden geliyorum. Ben de yöneticilikte edindiğim tecrübelerimi, insan odaklı hizmet anlayışımı siyaset ile birleştirmek istedim. Çıktığım bu yolda teşkilatımızdan gördüğüm ilgi ve destek gücüme güç kattı. Teşkilatımızda taktire şayan bir gönül bağı, dava aşkı ve aidiyet duygusu var.Bu süreçte partimizin yeniden iktidara yürüyüşünde İzmir’in çok önemli bir kilometre taşı olacağının bilincindeyiz. AK Parti’nin İzmir halkının gönlünde, yüreğinde sel olacak bir ilgi, alaka ve iltifat görmesini arzu ediyoruz. Bunu siz değerli yöneticilerimiz ve teşkilatımızla elbirliği, gönül birliği ile başaracağız. İzmir’in AK Parti diyerek Türkiye’ye muhteşem bir ses vereceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Keskin’de Kurtaran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı dileklerini iletti.