AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Nurettin Yaşar ve Bayram Taşkın, Şehit Fevzi ve Beylerbaşı mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının yapılacağı alanı saatler öncesinden dolduran mahalle sakinleri, ’6’da 6’ya hazır’ olduklarını ifade ettiler.
Ellerindeki bayraklarla, adayları büyük bir coşkuyla karşılayan mahalle sakinleri, ’6’da 6’ sloganları attılar. Toplantı öncesinde AK Parti Battalgazi Kadın Kolları, yılın annesi seçtikleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık’a plaket ve çiçek takdim etti.
Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Artık açık havalar bizim için vazgeçilmez oldu. Çadırlara, düğün salonlarına artık sığmıyoruz. İnşallah daha büyük mitingleri 28 Mayıs’ta, Malatya’da, Başbakanımız ile yapacağız. 28 Mayıs’ta hocaların hocası Ahmet Davutoğlu Malatya’da olacak" dedi.
AK Parti’nin 13 yıldan beri milletle yol arkadaşlığı yaptığını ifade eden Çalık, "12 yıldır iktidarız ve her yere hizmetler getirdik. Malatya’nın her noktasına önemli hizmetler yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Muhalefet partisinin genel başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı gelsin, Malatya’yı görsün. Biz neden 6’da 6 diyoruz, bu kalabalığı görerek anlasın istiyoruz" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın ise, Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi’nin 13 yıldır AK Parti hareketine ve davasına yüzde 90 destek verdiğini belirtti. Taşkın, geride kalan 9 seçimde Şehit Fevzi ve Beylerbaşı Mahallesi sakinlerinin büyük fedakarlık göstererek sandıklara gittiklerini ifade ederek, "7 Haziran genel seçimi, 10. seçimimiz olacak. Eski Türkiye’nin unutulacağı, yeni bir sayfanın açılacağı bir seçim olması açısından bu seçimi çok önemsiyoruz" diye konuştu.
Taşkın, 7 Haziran genel seçiminde katılımın yüksek olması gerektiğini belirterek, milletin 7 Haziran’da sandıklara giderek bir kez daha AK Parti’ye büyük bir destek vereceğine inandıklarını söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar da, AK Parti’nin bir hareket olduğunu belirterek, "AK Parti hareketi tek bir amaca odaklandı; sizin değerinizi ortaya çıkarmak, sizi değerli kılmak ve sizin var olan değerinizi, sizi bütün dünyaya duyurmak ve bu memleketin size ait olduğunu tescil etmek. Bunu siz istediniz, siz bizi vekil yapacaksınız, biz de bu mührü olabilecek yere götüreceğiz. Bu memleketin tapusuna sizin mührünüzü vuracağız. Bu mührü hep berabere vuracağız. Biz sadece size hizmet edeceğiz. Siz bizimle değil, kendinizle gurur duyacaksınız. Çünkü bu kararı siz veriyorsunuz, biz sadece sizin verdiğiniz kararı uygulamak üzere ilgili yerlere gideceğiz. Başka bir hesap kitap ya da sizden daha değerli bir şey yok" dedi.