Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesinde faaliyete başlayan Tabak Deri ve Ayakkabı Mağazasının açılış törenine katıldı.
Altıntaş Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Nadir Tabak’ın işletmeciliğini yapacak olduğu Tabak Deri ve Ayakkabı Mağazasının açılış törenine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda davetli, okunan dualar eşliğinde işletmenin açılış kurdelesini keserek iş yeri sahibi, ailesi ve Nazilli halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Nazilli’de istihdam sağlayan işyeri sahiplerine her zaman destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, " Nadir Tabak kardeşimize yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Açtıkları bu iş yeri sayesinde bizim önemle üzerinde durduğumuz Aş ve iş derdine de çare olacak, iş yerinde çalıştıracağı kişilere meslek sahibi olmasını sağlayarak katkıda bulunacaktır. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Çalıştırdıkları insanlar ile ekonomiye katkı sağlayacakları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin" dedi.
DAVETLİLERLE SOHBET ETTİ
Tabak Deri ve Ayakkabı Mağazası ile müşterilerine en kaliteli ürünleri sunacaklarını belirten iş yeri sahibi Nadir Tabak, kalite ile birlikte müşterilerine uygun fiyatlar ile kaliteyi sunacaklarını söyledi. Açılış sonrası Tabak Deri ve Ayakkabı Mağazasını gezen Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve davetlilere lokma ikramında bulunuldu. Vatandaşlar ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Haluk Alıcık, mağazadaki ürünler ve fiyatları konusunda bilgi aldı.