Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Didim merkezdeki Tekağaç ve İmbat sitesinin imar planlarının Kültür ve Turizm Bakanlığına gönderildiğini belirtti.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık basın toplantısında gazetecilerle biraraya geldi. Başkan Atabay belediyenin üst yapı çalışmalarının Çamlık ve Hisar Mahallesinde sürdüğünü belirterek “Hisar Mahallesinde kanalizasyon sorunu var; bu konuyu ASKİ’ye ilettik. Görüşmeler sürüyor.” dedi.
Başkan Atabay Didim merkezde 3 yerin imar planlarının durumuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede “Tekağaç ve İmbat sitesiyle ilgili planlar Bakanlığa yolladık. İmzalar bittikten sonra askıya çıkacak. Burada bir sorunla karşılaşmazsak eğer, buraların imar planı sorunu çözmüş olacağız. Öte yandan Fevzi paşa mahallesinin imar planlarıyla ilgili de çalışmalar sürüyor. Bu mahallede iki ayrı plan hazırlanacak. Biri normal plan diğeri de, Koruma kurulu planı; Onu çalışmalarını sürdürüyoruz. Yaza doğru bakanlığa iletmek istiyoruz. Tekağaç ve İmbat bölgesiyle ilgili 2 plan 4 ayda bitti. Bakanlık noktasında bu tür çalışmaları da yakından takip ediyoruz.” dedi.