Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erhan Gülveren’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
TÜMSİAD üyelerini makamında kabul eden Erhan Gülveren, beklediğinden çok daha gelişmiş bir şehirle karşılaştığını söyledi. Gaziantep’te uzun süre kalmak istediğini belirten Gülveren, “Buraya gelmeden önce, bana sorsalar İstanbul’dan sonra Bursa, Kayseri, Konya gibi illeri sayardım. Şu anda Gaziantep’i en önlerde gösterebilirim. Şehri tanıdıkça ne kadar gelişmiş olduğunu da görüyorum. İnsanları çok güler yüzlü. Böylesine güler yüzlü ve sıcak insanların olduğu şehirde çalışmak güzel. Devletimiz de izin verirse Gaziantep’te uzun süre kalmak isterim” diye konuştu.
TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici de, halkın polise olan güveninin her geçen gün daha da arttığına dikkat çekti. Emniyet mensuplarına teşekkür eden Çekici, “Polis vatandaş el ele, toplum polisi gibi uygulamalarla halk ve emniyet arasındaki bağlar daha da güçlendi. Eskiden insanlarımız polise suçu olmasa dahi endişelenerek bakardı. Şu anda polisi gördüğü yerde güven duyuyor. Bir olay oluyor ve bakıyorsunuz iki gün içerisinde failleri çıkarılıyor. Bu başarılar ve polis vatandaş İşbirliği de polise olan güveni daha da artırıyor” diye konuştu.
TÜMSİAD olarak sadece iş dünyası ile ilgili çalışmaları olmadığına da dikkat çeken Çekici, sosyal projelere de imza attıklarını bildirdi. Cezaevinde olan mahkumlardan tutun bir çok konuda çalışmalar yaptıklarının altını çizen Çekici, “Biz dernek olarak kentimizi ve ülkemizi seven ve fayda sağlayacak olan her şeye parmak basan bir anlayıştayız. Her kurumla da en iyi şekilde ikili ilişkiler içerisindeyiz. Hedefimiz daha güzel bir kent ve daha güzel bir ülke. Emniyet mensubu arkadaşlarımızla da birlikteliğimiz pekiştirmek adına bu ziyareti yaptık” şeklinde konuştu.