MANİSASPOR teknik direktörü Taner Taşkın, Karşıyaka'ya 3-0 yenilen kadroda iki zorunlu değişiklik yaptı. Taşkın, cezalı olan Hakan Turan'ın yerine Metin'i, Ali Fırat'ın yerine ise Ümit Yasin'i monte etti. Konuk ekip ise geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup eden 11'le sahada yer aldı.
Güneşli ve nisbeten sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya Manisalı futbolseverler yine ilgi göstermedi. İki takım için de büyük önem taşıyan müsabakayı yaklaşık 500 siyah-beyazlı taraftar izlerken, konuk ekibe de Gediz yönündeki kale arkasında yaklaşık 20 Şanlıurfalı destek verdi.
Müsabakayı izleyenler arasında eski Manisa Valisi, şimdinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de vardı. Manisalı yöneticilerin yakın ilgi gösterdiği Güvenç, maçı vesile ederek geldiği Manisa'da eski dostlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Şanlıurfaspor'un kadrosunda iki tanıdık isim yer aldı. Geçen sezon siyah beyazlı ekipte kiralık olarak oynayan Abdülkadir, Güneydoğu ekibinin gol silahı olarak sahaya çıkarken, uzun süre Manisaspor'da forma giyip kaptanlık yapan Hüseyin Tok yedekler arasında maça başladı.