Zonguldak Vergi Denetleme Başkan ve Başkan yardımcısı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesini ziyaret etti.
Zonguldak Vergi Denetleme Başkanı Emre Demir ve Başkan Yardımcısı Alptekin Gerekul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesine iadeyi ziyarette bulunarak MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Muhammet Yazıcı ve üyelerle sohbet ettiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette genel değerlendirmelerde bulunan Zonguldak Vergi Denetleme Başkanı Emre Demir, MÜSİAD Zonguldak Şubesinin bir süre önce kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, iadeyi ziyarette bulunduklarını, bu vesileyle karşılıklı görüş alış verişinde bulunma fırsatı bulduklarını belirtti.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak’taki çalışma hayatını anlatarak, MÜSİAD’ın amaçlarından bahsetti. Başkan Yılmaz, ayrıca, ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşanmadığı sürece Zonguldak esnafının vergi ödemekte istekli olduğunu belirterek işletmecilere kolaylıklar sağlanarak destek verilmesini istedi. Zonguldak’ın sorunları ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu ziyarette karşılıklı iyi niyet temennileri dile getirildi.