Oto Life Dergisi ve Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen 2. Oto Show Fuarı açıldı. Ahmet Aytar Meydanı’nda gerçekleşen açılışa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Varol, Oto Life Dergisi imtiyaz sahibi Volkan Dizem, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Abdulvahap Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Varol, hedeflerinin Elazığ’ı bölgesinde yıldız, Türkiye’de de marka şehir yapmak olduğunu söyledi. Varol, ”Elazığ’a katkı sunmak için her türlü gayreti gösterdiler. Biz de belediye olarak onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tabiî ki burada hedeflediğimiz şey Elazığ gelişiyor ve gelişmeye paralel olarak işte bu tür organizasyonları yapmaktır. Bugün de bu Oto Show’un ikincisini gerçekleştirmekteyiz. Elazığ’a katkı sunacak her türlü faaliyetin içerisinde belediyeyi bulmak mümkün olacaktır. Bundan sonra büyün gayretimiz Elazığ’ın gelişmesi ve marka şehir olması için ne gerekiyorsa onu yapmak gayretinde olacağız. Temizlikten tutun, zabıta hizmetlerine, park ve bahçelerden tutun, teknik gelişmelere ve eğitime varıncaya kadar ulaşım konusunda da son zamanlarda yaptığımız projeler olmak üzere sürekli çalışma halinde Elazığ’a hizmet etmekteyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz” dedi.
Yapılan organizasyonun amacının sektörün son halini Elazığ halkının yakından takip edebilmesi olduğunu ifade eden Oto Life Dergisi imtiyaz sahibi Volkan Dizem, ”Otomotiv sektörü Elazığ ilimizde son zamanlarda hızla gelişmektedir. Yeni yatırımlara acık bir ilimiz ve lojistik yapısı açısından da son derece önemli bir ilimiz ikinci yılını düzenlediğimiz ve bugün başlamış olan ‘2. Elazığ Oto Show Fuarı’ Pazartesi ve Perşembe yani 27 - 30 Nisan tarihleri arasında halkımıza acık olacaktır. Önemli fiyat avantajları, bazı markalarımızın finans şirketleriyle beraber kredi faiz oranlarındaki düşüşlerden Elazığ halkımızın yararlanmasını istiyoruz. Arkadaşlarımız, firmalarımız yeni çıkan araçları, yeni çıkan modelleri sunuyorlar. Tabi bununla birlikte satış imkanları ve test sürüş imkanları da var. Bunlardan Elazığ halkının da istifade etmesini isteriz. Bu organizasyonda ve bundan sonrasında Elazığ belediyemiz gelişen Elazığ ile birlikte sektörümüze kucak açacaktır. Ben emeği geçen herkese özellikle belediyemize ve katılan tüm markalarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah geleneksel hale getireceğiz” diye konuştu.