Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı Milletvekili Aday Adayı İşadamı Servet Alpaslan, Türkiye’nin ve Ağrı’nın önemli bir süreçten geçtiğini belirterek bu seçimin geçmiş seçimlere göre daha önemli olduğunu söyledi.
Ağrı’daki seçim sürecinin değerlendiren Servet Alpaslan, temayül yoklamaları sonucunda Ağrı’ya yakışacak ve temsil edecek 4 adayın belirleneceğini söyledi. Doğma büyüme Ağrılı olduğunu bu nedenle Ağrı’nın sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Alpaslan “Ağrı’da doğan ve Ağrı’da doyan biri olarak memleketimden hiç kopmadım. Elimden geldiğince ilimizde yaşayan işsiz gençlerimize iş istihdam alanları oluşturmaya çalıştım. Halkımızın ve ailemin desteği ile siyasette ilimize daha faydalı olacağım kararı alarak ülkemizi başarıdan başarıya koşturan AK Parti’den aday adayı oldum. Aday olsam da olmasam da ben her zaman Ağrı’da halkıma ve partime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
"ÇÖZÜM SÜRECİNE KATKI SUNMAK İSTİYORUM"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye sunduğu en büyük projelerden biri olan çözüm sürecinin kritik bir aşamada olduğunu, bölge halkının barışı sabırsızlıkla beklediğini belirten Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı İşadamı Servet Alpaslan, bu bölgede yaşayan ve yaşanan acıları çok iyi bilen biri olarak çözüm sürecine katkı sunmak için aday adayı olduğunu vurguladı. Türkiye’nin ve Ağrı’nın Ak Parti’ye ihtiyacının olduğunun altını çizen Alpaslan, “Barış ve kardeşliğin tesisi için, Ağrı’da sorunların çözümü ve daha güçlü bir Ağrı için AK Parti’ye destek vermek zorundayız. Halkımızın geçmiş yıllarda olduğu gibi yine Ak Parti’ye güçlü bir destek vererek Ağrı’ya yakışacak bir oy oranıyla milletvekillerini buradan göndereceğine inanıyorum” dedi.
"HALK MERKEZ ADAYI İSTİYOR"
Ak Parti’ye yapılan aday adaylığı müracaatlarını da değerlendiren İş Adamı Servet Alpaslan, “İlimizde ve dışarıdan yoğun bir müracaatın olduğunu görüyoruz. Bu Ak Parti’nin hala bölgede birinci parti olduğunu gösteriyor. Ben de yıllardır Ağrı’da yaşayan ve halkımızla iç içe olmaya çalışan biri olarak il merkezi için müracaatta bulundum. Bu dönem halkımızın il merkezi adaylığı için partimizden bir beklentisi var. Halkımız içerisinde merkez adaylığı için bir kamuoyu oluştu. Bizlerde bu sesi dinleyerek aday adayı olduk. İnşallah partimiz ve halkımız Ağrı’ya yakışan adayları belirleyecektir” şeklinde konuştu.