Basketbol tutkunlarına bu yıl 23. kez ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Tatlıtop Basketbol Şöleni için geri sayım başladı.
Türkiye’nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında bulunan Tatlıtop Basketbol Şöleni bu yıl 01-14 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Basketbol severlerin büyük bir heyecanla beklediği pota mücadeleleri Sırmalar Spor Tesisleri’nde yapılacak.
Organizasyon komitesi, sporda sevgi, barış ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı, eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı şölen için başvuruların masterler, starlar, genç erkekler, yıldız erkekler, küçük erkekler, minik erkekler, bayanlar, genç bayanlar, yıldız bayanlar, küçük bayanlar ve minik bayanlar olmak üzere toplam 11 kategoride başladığını duyurdu.
29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 17.00’ye kadar sürecek müracaatlar için formların Şeyh Müftü Mahallesi’nde bulunan Belediye Spor Sosyal Tesisleri’nden temin edilebileceği bildirildi. Takımların, oyuncu ile 1 firma temsilcisi ve 1 antrenörden oluşan listelerini teslim etmelerinin ardından fikstür çekimi 31 Mayıs 2015 Pazar günü saat 19.00’da Belediye Spor Tesisleri’nde yapılacak.