AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Bülent Tüfenkci ile Bayram Taşkın, Zafer Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Burada yapılan konuşmalarda, 7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha önemli olduğuna dikkat çekildi.
Mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Biz, AK Parti ailesiyiz. Bu ailede birinin tırnağına bir zarar geldiğinde, aile zedelenir. Bu aile aynı zamanda Türkiye’nin yönetimini geliştiren, değiştiren ve yönetimi idare ediyor. Dolayısıyla bu ailenin hiçbirisine bir sıkıntı gelmemesi lazım" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da, 9 seçimi hep birlikte geride bıraktıklarını kaydederek, 7 Haziran’da 10. seçimlerine gireceklerini ve bu seçimden de Türkiye’ye, Malatya’ya ve Zafer Mahallesi’ne yakışan bir sonuçla ayrılacaklarını belirtti. Taşkın, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye açısından büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara katılımın yüksek olması konusunda uyarıda bulundu. Genel seçimde herkesin sandığa gitmesini istediklerini dile getiren Taşkın, “Hep birlikte sandığa giderek, 10. seçimimizde yeni Türkiye’nin temellerini atacağız. Gelecek nesillerimize yaşanabilir, müreffeh bir Türkiye hediye etmek istiyorsak, 7 Haziran seçimlerinde muhakkak sandıklara gideceğiz. Allah’ın izniyle biz sandıklara sahip çıktığımızda, ölüm haberini duyduğumuz darbecilerin bir daha bu memlekette yer bulması, iktidar olması mümkün olmayacak" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de, "Bizler bugünlerimiz için değil, yarınlarımız için oy kullanıyoruz" dedi. Tüfenkci, iktidara geldikleri günden bu yana kadına yönelik önemli düzenlemeler yaptıklarını belirterek, "Bizler iktidara gelmeden önce kadına yönelik ayrımcılık hat safhaya ulaşmıştı. Üniversite kapılarından döndürülen, ağlatılan bacılarımız vardı. Başörtülü olduğu için meclise sokulmayan ablalarımız vardı. Kadınlarımız sosyal güvenceden yoksun, iş gücüne katılımı düşük, pozitif ayrımcılıktan noksan idi. Biz iktidara geldikten sonra hem anayasayı değiştirdik, kadına pozitif ayrımcılık yaptık hem iş gücüne katkı sunduk, prim desteği verdik hem de çalışan annelere kreş desteği verdik. Bizler, sizler için siyaset yapıyoruz. AK Parti, sizin içinizden çıkmış, sizinle beraber yürüyen ve sizden güç alan bir partidir" diye konuştu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, Türkiye’de yapılacak olan genel seçimin tüm İslam coğrafyasını yakından ilgilendirdiğine dikkat çekti. Tüm İslam alemi içerisinde çıkıp dünyaya haykıran tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getiren Kahtalı, "Dünya beşten büyüktür diyebilen bir liderimiz var artık. Onunla birlikte genel başkanımız bilge adam Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu var. Allah’ın izniyle biz bu doğru adamlarla birlikte olacağız ve sizlerin desteğiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hem Malatya’mızda hem de ülkemizde bu partiyi, hareketi ve davamızı birinci yapacağız" dedi.