Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bahara Merhaba’ konserinde ünlü pop-rock müzik grubu Gripin sahne aldı.
Zafer Meydanı’nda düzenlenen konseri büyük bir çoğunluğu Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri ve gençlerden oluşan kalabalık bir kitle izlerken, grubun seslendirdiği hemen tüm parçalara alanda bulunanlar eşlik etti.
Konser öncesinde karşısında ki genç kitleye hitap eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Belediyesi olarak bu tür kültürel ve sosyal etkinlikleri daha önce söz verdikleri gibi sunmaya devam edeceklerini belirterek, özellikle Mayıs ayında yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.
Şehrin şehrül emini olarak bütün öğrencilerin abisi olduğunu kaydeden Çimen, “İnşallah sizler de eğitim süreniz bittiğinde güzel anılarla bu şehri terk edeceksiniz. Sizler buraları doldurunuz. Biz sizlerin, bu şehrin, bu gençlerin emrindeyiz. Bu ülkeyi, bu toprakları sizlere emanet edeceğiz” dedi.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise özellikle üniversite öğrencilerinin hayatlarına yön vereceği en önemli dönemi Gümüşhane’de geçirdiklerini belirterek, “Dolayısıyla hepiniz birer fahri Gümüşhanelisiniz. Derslerden artan zamanda Belediyemizin böyle güzel faaliyetlerinde sizlerle buluşuyoruz. İnşallah bu tür programlar devam edecek” ifadelerini kullandı.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın da Gümüşhane Üniversitesi’ni, Gümüşhane cadde ve sokaklarını gençler için imar ettiklerini belirterek, “Sevgili gençler, sizler için varız. Gümüşhane Üniversitesini, Gümüşhane cadde ve sokaklarını sizler için imar ediyoruz. Bu ülkeyi Mustafa Kemal’in emanet ettiği gençler gibi sizlere emanet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Tüm siyasi kadrolarımızla Gümüşhane için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Gripin grubu parçalarını alanda bulunan gençlerle birlikte seslendirdi. Çok sayıda vatandaşın izlediği program havai fişek gösterisi ve grubun solistlerine çiçek takdimi ile son buldu.