Kepez Belediyesi, hizmet binasının bahçesindeki görüntü kirliliği oluşturan ve eskiyen atölyelerin yerine modern binalar inşa etti.
Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesindeki yatırımcı müdürlüklerin atölye binalarının inşasını tamamladı. Yeni işyerlerinin, kaynak, demir ve ağaç işleri, fen işleri atölyeleri ile idari bina ve depo binasından oluştuğu ve belediye binasının bahçesindeki atölyelerin, bu ay içerisinde yeni yerlerine taşınacağı belirtildi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tesislerin Kepez’e hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni atölye binalarımız modern bir üretim merkezi olacak” dedi. Başkan Tütüncü, mevcut atölye binalarının Teomanpaşa Mahallesi’ndeki belediye hizmet binasının bahçesinde bulunduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:
"Atölyeler, gecekonduların yerine modern konutların yapıldığı Teomanpaşa Mahallesi için görüntü kirliliğine neden oluyordu. Atölyeleri, yeni yerlerine taşıyarak bu görüntü kirliliğini tamamen ortadan kaldıracağız. Yıkacağımız atölyelerden temizlenen alanları yeşillendireceğiz. Böylece hem belediyemizi hem de mahallemizi güzelleştireceğiz."