Yozgat’ta kaymak için Çamlık Milli Parkı’na çıkan gençler, kızaklar yeterince hızlı kaymayınca sorunu otomobille çözdü. Gençler, araca bağladıkları halata tutunarak kayak yapmanın zevkini çıkarıp doyasıya eğlendi.
Çamlık Milli Parkı’na çıkan gençler, kızaklar yeterince hızlı kaymayınca çözümü otomobile halat bağlayarak kaymakta buldu. Otomobile bağladıkları kızaklara oturan gençler yüksek kesimlere kadar kayarak çıkıp kızak kaymanın zevkini yaşadı.
Kayak yapan gençlerden Murat Hür, arkadaşlarının kızak organizasyonu düzenlediklerini belirterek,”Biz de bu organizasyona katıldık. Çok zevkli oldu. Hava çok soğuk ama arkadaşlarla birlikte olunca içimiz ısındı. Eğlenceli bir gün yaşadık” dedi.
Cihan Delibaşı ise havanın çok soğuk olmasına rağmen çok güzel eğlendiklerini, “Otomobil arkasına bağladığımız kızaklarla kaydık, yorulmadık hem yukarıya hem de aşağı doğru kaydık” diye konuştu. Atila Ertuğrul ise, otomobile bağladıkları kızaklarla kaydıklarını ve hiç yorulmadıklarını ifade ederek, “Arkadaşlarla her yıl toplanıp kızak kayıyoruz. Kızakları araca bağladığımız için yorulmadan kayıyoruz. Çok zevkli ama hava çok soğuk” şeklinde konuştu.