Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, 2-0 galip geldikleri Mersin İdmanyurdu maçının ardından, “Bizim için iyi bir maçtı. Rüzgarlı hava şartları olmasına rağmen Mersin’e karşı takımımız iyi oynadı. Karşı takıma 90 dakika boyunca hiçbir gol şansı vermedik. Hem ilk yarı hem ikinci yarı 4-5 tane iyi gol pozisyonuna da girdik. Ben takımımın mücadelesinden ve performansın çok memnunum" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Eskişehirspor, evinde ağırladığı Mersin İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri müsabakayı değerlendirdi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, iyi bir maç çıkarttıklarını söyledi. Alman çalıştırıcı, “Bizim için iyi bir maçtı. Rüzgarlı hava şartları olmasına rağmen Mersin’e karşı takımımız iyi oynadı. Karşı takıma 90 dakika boyunca hiçbir gol şansı vermedik. Hem ilk yarı hem ikinci yarı 4-5 tane iyi gol pozisyonuna da girdik. Ben takımımın mücadelesinden ve performansından çok memnunum. Gelecek Balıkesir maçına da iyi hazırlanacağız. Orada da puanlarımızı alarak alt tabakadan çıkmayı hedefliyoruz” dedi.
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Eskişehirspor’un hakettiği bir galibiyet aldığını belirterek, Eskişehirspor’u kutladı. Maçı değerlendiren Çalımbay, “Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynadık. İlk defa bir maçta gol atmadık. Golü geçtim doğru düzgün pozisyon bile üretemedik. Bu maçın üstüne konuşmamak lazım. Ligin daha bitmediğini arkadaşlarımıza bir türlü anlatamadık. Ama lig daha bitmedi. Bir de sıkıntımız var. Devre arası transfer yapmayan 1-2 takımdan biriyiz. Hep aynı arkadaşlarımıza yüklendiğimizden de takımda düşüş olabiliyor. Her çıkışın düşüşü vardır. Biz bunu yaşıyoruz. Sakat ve cezalı arkadaşlarımızın olması da bizi sıkıntıya sokuyor. Bunu bir an önce atlatmamız gerekiyor. Önümüzdeki Gaziantepspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bugünkü oyun biz hiç yakışmadı. Daha iyi olacağımıza inanıyorum” açıklamalarında bulundu.