Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, yaklaşık 45 yıl önce ağaçtan düşmesi sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hatice Sarı’ya (63) akülü araba hediye etti.
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Heybeli Mahallesinde yaşayan Hatice Sarı’yı evinde ziyaret etti. Başkan Yaralı, yaklaşık 45 yıl önce incir ağacından düşmesi sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hatice Sarı’ya akülü araba hediye etti.
Akülü arabasına kavuşan yaşlı kadının sevinçli olduğu gözlenirken, Başkan Yaralı, engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Yaralı, "Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz" dedi.