Malatya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı programları çerçevesinde, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görmekte olan çocuklar ile İnönü Üniversitesi öğrencilerine “Bizde Varız, Yanındayız” adlı tiyatro ve müzik etkinliği düzenledi.
İnönü Üniversitesi Kongre Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Tiyatrosu ile Sanat Galerisi müzik eğitmenleri tarafından tiyatro gösterileri, şiir dinletisi ve müzik programı gerçekleştirildi. Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görmekte olan çocuklar, yapılan etkinlikten büyük keyif alırken, etkinlikler kapsamında programa katılanlara hediyeler verildi.
Programa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanı İhsan Gencay, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Mehmet Aslan, Eğitim Fakültesi Dekanı Burhanettin Dönmez, İngilizce Öğretmenliği Bölüm Başkanı Bilal Genç, Sağlık Sosyal Hizmetler Müdürü Önder Uyanık, Proje koordinatörü Münir Şahin, İnönü Üniversitesi Tümör Müdürü İlhan Erdem, Prof. Dr. Cengiz Yakıncı, öğrenciler, çocuklar ile vatandaşlar katıldı.