AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş, partisinin Fatih Mahalle teşkilatının açılışına katılarak, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
AK Parti Trabzon’un Ortahisar İlçesi’ne bağlı Fatih Mahallesi teşkilat binası açıldı. Açılışa Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İlçe Yöneticileri, Fatih Mahalle Başkanı Sadullah Demirbaş, teşkilat mensupları ile milletvekili aday adayları katıldı. Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, teşkilat binası açılışında yaptığı konuşmada, teşkilat binasının hayırlar getirmesini dileyerek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Sadullah kardeşim bayrağı bugün devraldı. İnşallah Servet Başkanımdan aldığı bayrağı daha da yukarılara ekibi ile beraber taşıyacak. Biz zaten kendisinde bu enerjiyi gördük. Kendisi ve ekip arkadaşları gayet azimli ve gayretli. Buradaki oyumuzu çok daha yukarılara ekibi ile birlikte artırmaya gayret gösterecektir. Biz de Ortahisar teşkilatı olarak Sadullah kardeşimizin yanında olarak kendisine gereken desteği vereceğiz. Fatih Mahallesi çok büyük bir mahalle. Buradaki çalışmaları çok hızlı şekilde arkadaşlar başlattılar ve yürütüyorlar. Biz şimdi sandık yönetim kurullarını oluşturuyoruz. Biz sandık yönetim kurulunda her mahallede görevlendirdiğimiz 9 sandık yönetim kurulu arkadaşımız sandıklara sahip çıkacaktır. O sandıkta oy kullanacaklarla bir arada olacaklar. O sandıkları o sandık yönetim kurulu arkadaşlarımızla takip edeceğiz. Çıktığımız bir yol var. İnşallah Haziran’ın 7’sinde Türkiye için, bizler için, çocuklarımız, torunlarımız için çok önemli bir seçim var. Fatih Mahallesinde 10 Ağustos seçiminde aldığımız oyun üstünde oy almak için Fatih Mahallesi Başkanı ve yönetiminden bekliyoruz. İnşallah bunu başaracaklardır” dedi.
“6 MİLLETVEKİLİNİ MECLİSE GÖNDERMEK ZOR DEĞİL”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise “Kurucu Başkanımız ve cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Kadrolarımız önemli işler yaptı. Girdiğimiz bütün seçimlerde partimiz sürekli birinci olmasının yanı sıra hep oyunu artırarak zafere erişti. Yine böyle bir seçimin arifesindeyiz. Recep Tayyip Erdoğan ve ekip arkadaşlarına kim engel olmuşsa milletimiz cevabı sandıkta verdi. Hem de oyları artırarak cevabını verdi. Milletimize müteşekkiriz. Biz hizmet partisiyiz. AK Parti dışında bu seçimde şu partiyi deneyelim, diye düşünen var mı? Yok. Çünkü hizmetin adresinin AK Parti’de Recep Tayyip Erdoğan’da Ahmet Davutoğlu’nda olduğunu vatandaşlarımız biliyor. Siyaset iddia ister. İddialı bir şekilde 6 milletvekiline talibiz. 6 milletvekilimizi parlamentoya göndermek zor değil. Neden değil, yerel seçimlerde yüzde 60 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Trabzonlu hemşehrilerimiz AK Parti’nin adayına yüzde 71 oy verdi. İnşallah birbirinden değerli 49 aday adayımızın hangisine Allah nasip etmişse 6 tanesi bu yoğun tempo ile meclise gönderebiliriz” diye konuştu.