İSTANBUL-

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, yarın , Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, SAİ Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerinde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Asbaşkan Turhan Şahin'nin de izlediği,antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan sarı lacivertliler, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Takım kampa girdi

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike, çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Kaptan Emre Belözoğlu ise antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı, antrenmanın ikinci bölümünde ise çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Bu antrenmanla SAİ Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ve Emmanuel Emenike haricindeki oyuncular ile Can Bartu Tesislerinde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.