SAMSUN (AA)  - Kavaklı kadınlar Ladik ilçesinde huzurevini ziyaret etti.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun eşi Narin Sarıcaoğlu ile Belediye Meclis Üyesi kadınlar Ladik Kemal Kaplan Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlı ve engellilerin Anneler Günü ile Engelliler Haftası'nı kutladı.

Huzurevinde kalanlara kolonya ve çikolata ikram eden kadınlar, tek tek ilgilendikleri huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Huzurevi ile yaşlı ve engelli vatandaşları temiz ve bakımlı görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Narin Sarıcaoğlu, "Ladik Huzurevi'ndeki yaşlı ve engellilerimizi ziyarete geldik. Ziyarete geldiğimizi görünce çok sevindiler. Hem huzurevini ve hem de burada bulunan yaşlı ve engellilerimizi temiz ve bakımlı buluk. Yaşlı ve engellilerimizle yaptığımız sohbette, huzurevi çalışanlarının kendilerine karşı olan olumlu davranışlarından memnun kalmaları bizleri de memnun etti. Huzurevi görevlilerine  bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.   

Huzurevinde kalan 90 yaşındaki Duriye Köksal, "Ziyaretten ötürü çok mutlu olduk. Bizleri hatırlayıp geldiğiniz için teşekkür ederim. Duygularımı anlatamıyorum. Kendi çocuklarım, torunlarım gelmiş kadar sevindim" diye konuştu.