Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, TSO ziyaretinde uluslararası ticaret zirvelerine ev sahipliği yapılması konusunda görüştü.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar’ı ziyaret ederek şehrin ekonomik ticari faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Nezaket Emine Atasoy "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Diyarbakır’da uluslararası ticaret zirveleri yaparak Medeniyetler şehri binlerce yıllık ticari kimliği olan kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış Metropol Kent Diyarbakır’ı çalışmalarımızla, organizasyonlarımızla bir ticaret kenti bir dünya kenti yapacağız" dedi.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ziyarette yapmış olduğu konuşmasında "Öncelikle Diyarbakır şehri için düşüncelerinize çok teşekkür ederim dedi. İnanıyoruz ki Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşunun çalışmalarıyla Diyarbakır ekonomisi güçlenecek Diyarbakır halkının huzur ve refahı artacaktır" dedi.
"ÇÖZÜM SÜRECİ DEVAM ETMELİ VE BAŞARIYA ULAŞMALI"
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar Türkiye İş Dünyasının Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında "Diyarbakır’ın ekonomik olarak kalkınması için başta Hükümetin başlatmış olduğu çözüm süreci mutlak suretle devam etmeli ve başarıya ulaşmalıdır" dedi. Ahmet Sayar "Çözüm sürecinin devam etmesi ve başarıya ulaşması için Ülkemizin güçlü Sivil Toplum kuruluşlarına ve sizlere büyük görevler düşmektedir" dedi.