Söke Belediyesi Doğa Yürüyüş Grubu, sekizinci doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi.
Güzeltepe Tekke Dağı, Nebiler, Osman Kuyusu ve Kisir köyleri güzergahında gerçekleşen yürüyüşe 88 doğasever katıldı. 10 kilometrelik parkurda gerçekleşen yürüyüşe Kuşadası ve Didim’den de katılımlar oldu.
Söke Belediyesi’nin ‘Köyden Köye Yürüyoruz, yeni mahallelerimizi tanıyoruz’ sloganıyla yapılan yürüyüş; Güzeltepe mahallesinden sabah 9.00’da başladı. İki saatlik yürüyüşün ardında zirve tekke dağına ulaşıldı. Tekke dağındaki yatır görüldükten sonra dönüşte eski yörük mahallesi Nebilere inildi. Eski taş evleri yakından görme fırsatı yakalayan yürüyüşçülere daha sonra Osman kuyusu yakınlarındaki su göleti çevresinde öğle molası verdi.
Aniden bastıran yağmurla birlikte dönüşe geçen Söke Belediyesi Doğa Yürüyüş Grubu’nun hızını yağmur da kesemedi. Kaplan kayalığından Kisir’e inen yürüyüşçüler; 5 saatlik yürüyüş ile keyifli anlar yaşadı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Doğa Yürüyüşlerine katılımın her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu söyledi. Yürüyüşlere katılanlar başta Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran olmak üzere, doğa yürüyüşlerine rehberlik eden Cevdet Üzüm’e teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getiriyorlar.