CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında yaptığı ziyaretlerde vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinlediklerini ve çözümü noktasında da yardımcı olduklarını söyledi.
Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, hafta sonu Seydiler ve Daday ilçelerini ziyaret attı. Ayrıca Kuzeykent Mahallesinde kurulan halk pazarını gezerek, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Yenidünya, ayrıca CHP’nin seçim vaatlerini vatandaşlara anlattı.
7 Haziran’a kadar Kastamonu’nun en ücra köşelerine kadar giderek yapmayı planladıklarını çalışmaları anlatacaklarını belirten Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Kastamonu’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade ederek, görev nasip olduğunda Kastamonu’ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisinde olduğunu söyledi.
Yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, “Her zaman dediğimiz gibi fethedilmemiş gönül bırakmayacağız ve tüm vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Kastamonu şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerinde bize gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir Kastamonu için, sorunlarıyla değil huzur, refah ve kalkınmışlığıyla bilinen bir Kastamonu için bu yola çıktık. Hep birlikte, tüm Kastamonulu hemşerilerimizle birlikte 7 Haziran’da bunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz” diye konuştu.
Daday ve Seydiler ilçesi ziyaretlerinin ardından Kuzeykent Kapalı Pazaryeri’ni de gezen Yenidünya, burada alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnaflarla bir süre sohbet etti.
Hem vatandaşların hem de pazarcı esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Prof. Dr. Yenidünya, şimdiye kadar yaptığı ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı gayet memnun olduğunu ifade etti.
Esnaflara ve vatandaşlara Kastamonu için düşündükleri projeleri aktaran Prof. Dr. Yenidünya, Türkiye’nin gerçek nabzının sokaklarda ve pazarlarda attığını belirterek, “Esnaf da alışverişe gelen vatandaş da ekonomiden şikayetçi bulunuyor. Ekonomideki sıkışıklık herkesin belini bükmüş durumda. Biz bu yola halka hizmet için çıktık. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinliyoruz. Halkın bize vereceği destek ile Kastamonu’nun tüm sorunlarına çözüm olacağız. Biz kendimiz için değil vatandaşımız için aday olduk. Kastamonu’da tokalaşmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. 7 Haziran’a kadar çalışıp, halkımız için sunduğumuz projelerimizi anlatacağız. Şuana kadar gördüğüm tabloda herkes bu düzenden bir sebepten ötürü şikâyetçi. Biz herkesi mutlu eden çözümler ile halkımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Ziyaretlerde Yenidünya’ya, CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, CHP Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Cumhur Genç ve partililer eşlik etti.