SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başlandı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde, Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlıklarına başlandı. Yoğun kar yağışı altında yapılan idmanda, futbolcular ısınma koşusu yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi.

Altın, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kayserispor ile zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Kayserispor'un ligin lideri olduğunu hatırlatan Altın, şunları kaydetti:

"Kayserispor ligin en güçlü takımlarından birisi. Gücünü çok iyi biliyoruz. Ligin lideri ve tahmin ediyorum 10 haftadır yenilgi yüzü görmüyorlar. O moral ve motivasyonla Samsun'a gelecekler. Biz de dersimize ona göre çalışacağız. Onlar da bizim takımın kalitesini biliyorlar. Ama biz de çok iyi takımız. Sistemimizi tamamen oturttuk. Oyunumuzu sahaya iki yönlü olarak yansıtmaya başladık. Bizim bir hedefimiz var, her hafta adım adım ilerlemek istiyorsak kazanmamız gereken bir maç."

Kayserispor'u çok iyi analiz edeceklerini ifade eden Altın,  "Oyuncularımız taraftarlarımızın desteğiyle bir futbol resitali sunacak ve maçı kazanmasını bileceklerdir. Özellikle böylesine önemli maçlarda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz" diye konuştu.