Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, 4 şehit ailesini ziyaret ederek, ailelerin ihtiyaç ve taleplerin biran önce giderilmesi konusunda beraberindeki görevlilere talimat verdi.
Kaymakam Tunç, beraberinde bulunan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muhammed Mert ile birlikte, kutsal vatan toprağı için canlarından bir parçayı bu vatan toprağı uğruna şehit veren Torunsolaklı Mahallesinde ikamet eden Şehit Jandarma Er İlker Karakuş ve Şehit Piyade Er Yaşar Beler’in ailesini, Hacılı Mahallesinde ikamet eden Şehit Jandarma Er Ali Gümüştop’un ailesini ve Gülüşlü Mahallesinde ikamet eden Jandarma Onbaşı Bekir Yapar’ın ailesini evlerinde ziyaret etti.
Ziyaret esnasında şehit ailelerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Tunç, devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını belirtti.Tun, "Bugün bizler bu kutsal vatan toprağında ve uğruna binlerce şehit kanı akıtılarak rengini şehit kanından alan ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten çekinmemiş ve bu ülke için şehit düşmüşlerdir. Bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanettir. Biz de Kaymakamlık olarak her zaman bu emanete sahip çıkacağız ve ailelerimizin yanında olacağız" dedi.
Şehit aileleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Tunç, ihtiyaç ve taleplerin biran önce giderilmesi konusunda beraberindeki görevlilere talimatlar verdi.