Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis üyesi Bilal Cicavoğlu, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nü 1988-1993 yıllarında yönetim ve organizasyon da işgören eğitimi konulu tez ile tamamlayan Cicavoğlu, 1999 yılından bu yana Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meclis üyesi olarak görev yapıyor.
1995-1997 yılları arasında Kapatılan Refah Partisi’nin İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cicavoğlu, 2001-2004 yılları arasında AK Parti’nin Kurucu İl Başkan Yardımcılığı vezifesinde bulundu. 2004-2009 yıları arasında AK Parti’den Belediye Meclis üyesi olan Bilal Cicavoğlu, MTTB Kütahya Mütevelli Heyeti Başkanlığı, Ensar Vakfı Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği, Kütahya OSB Yönetim Kurulu üyeliği, KÜTAV Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde yer aldı.
Cicavoğlu, AK Parti Siyaset Akademisi’ne de başarıyla tamamladı.
CİCAVOĞLU’NUN İŞ DENEYİMLERİ
Cicavoğlu, TÜGSAŞ Kütahya Azot Fabrikası Yönetim kurulu üyeliği, TMSF Halis Toprak Şirketleri Koordinatörü, TMSF Zeytinoğlu şirketlerinde görev aldı. Bilal Cicavoğlu, halen KÜMAŞ Yönetim kurulu üyeliği ile ENTİL Demirdöküm Sanayi A.Ş. ve EMZET Petrol Dağıtım A.Ş.’de koordinatör olarak devam ediyor.
Cicavoğlu, aile işletmesi olan Mihrap Kitap kırtasiye Dağıtım’ın faaliyetlerine devam ettiğini sözlerine ekledi.(EFE)