KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ)  Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş, üniversitelerinin 8 yılda 80 yıllık bir başarı sağladığını bildirdi. 

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin kurucu rektörü  Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın milletvekili aday adaylığından sonra göreve atandığını belirterek, Uysal'ın Türkiye'nin parlayan yıldızlarından biri olan üniversitelerinin en büyük destekçisi olacağını inandıklarını anlattı. 

Görev değişikliğinin sadece kişiler ve makamlarla sınırlı olduğunu ve payidar olan tek şeyin üniversiteleri olduğunu anlatan Güneş, şunları kaydetti:

"Kurumun imajını daha da yükseltmek, ilklerini devam ettirmek, hangi alanda olursa olsun devam eden projeleri daha da hızlandırmak ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için gereken tüm gayreti göstermek inancıyla bu büyük ailenin başına geçtim. Değerli KBÜ ailesi ile birlikte üniversitemizi her geçen gün daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum. Bende üniversitemizin oluşmuş imajı doğrultusuna çalışacağıma söz veriyorum."