Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van milletvekili adayları ve Gültekin Çavuşoğlu ile Yavuz Selim Camuşçu, oto sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
Gültekin Çavuşoğlu ve Yavuz Selim Camuşçu, beraberindeki Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve partililerle seçim kampanyası çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün ise beraberindekilerle oto sanayi sitesini ziyaret eden Gültekin Çavuşoğlu, bu seçimlerin barış, huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde bir demokrasi şöleni olarak geçmesini temenni etti. Gültekin Çavuşoğlu, “Ben şunu ifade etmek istiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin; Van’ımız için, memleketimiz için ve Türkiye’miz için. Memleketimiz için öyle bir hizmet yapalım ki gelecek nesillere örnek olalım. Bizler de bunu mutlaka başaracağımıza inanıyorum. Sizlerin katkı ve dualarınız gücümüze güç katar, ama önemli olan sevgi ve muhabbettir. Ben her gittiğim yerde de söylüyorum. İnşallah bu seçimler barış, huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde bir demokrasi şöleni olarak geçer” şeklinde konuştu.
İş yerlerini birer birer ziyaret eden MHP’li Çavuşoğlu, esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.
Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını ifade eden oto sanayi sitesi esnafı, “Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.