Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya İŞ-KUR İl Müdürü Vahap Toman’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilk olarak söz alan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, İŞKUR ile birlikte sürekli bir alışveriş içerisinde bulunduklarını belirterek hazırlanan projelerde ortak olarak hareket ettiklerini söyledi. Bundan sonra da MÜSİAD olarak üzerlerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını dile getiren Balin, tekrar görevine atanan Vahap Toman’ın bundan sonrada güzel projeleri hayata geçireceğinden hiç şüphesinin olmadığını belirterek başarılar diledi.
İŞKUR Malatya İl Müdürü Vahap Toman’da MÜSİAD’ın dünya ve ülkede tanınan aktif bir sivil toplum örgütü olduğunu dile getirerek İŞKUR olarak MÜSİAD’ı benimsediklerini söyledi. Böylesine ekonomi dünyasına yön veren sivil toplum örgütlerinin olmassa olmazlarından olduğunu söyleyen Toman, “Biz piyasanın tamamına hakimiz. İşverenlerle sürekli diyalog içerisindeyiz ve sorunlarını dinliyoruz. En az ayda bir kez ziyaret ederek varsa istedikleri ara elaman yada kalifiyeli elemanı bulmada yardımcı oluyoruz” dedi.
Toman, MÜSİAD ile de önümüzdeki aylarda sanayicilerin ihtiyacını karşılamada gerekli olan ara eleman yetiştirilmesi adına bir projeyi hayata geçirmek istediklerini söyledi.