Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Özsulu, görevi eski ilçe başkanı Ali Karaege’den düzenlenen törenle devraldı.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın devir teslim töreni gerçekleşti. CHP Genel Merkezi tarafından göreve getirilen Mustafa Özsulu, eski ilçe başkanı Ali Karaege’den görevi devraldı. Düzenlenen törene, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, eski İlçe Başkanı Ali Karaege’nin yanı sıra, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Mustafa Özuslu, tek düşüncelerinin partinin başarısı olduğunu ifade etti. Özuslu, "Varsa kırgınlıklarımızı bir kenara bırakacağız ve birlikte omuz omuza çalışarak, partimizin oylarını en yukarıya taşıyacağız. Önümüzde genel seçimler var. Örgütümüzün başarısını sürdürmek ve yeni rekorlar kırmak için sokakta olacağız. Bunu hep birlikte yapacağız ve başarıyı yakalayacağız" dedi.