Adıyaman Veka Turizm İşletmecisi Veysel Karani Kuştepe, 4 Aralık 2014 tarihinde İzmir Fuar alanında başlayıp 7 Aralık’a kadar devam eden 8. Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulunarak fuarda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Türkiye’nin turizm alanındaki en büyük organizasyonlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı’a ‘partner il’ olarak katılan Adıyaman’ın bu tür organizasyonlarla gelişeceğini ve başarı üstüne başarı elde edebileceğini belirten Kuştepe, fuarın oldukça mükemmel olduğunu ve fuara katılan işletmelere çok güzel hizmetlerin verilerek önemsendiğini belirtti.
Kuştepe, “İzmir’de gerçekleşen 8. Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuar oldukça mükemmel bir şekilde başlayıp mükemmel bir şekilde ise son buldu. Fuar oldukça güzel ve fuarda bulunan işletmecilere çok güzel hizmetler yapıldı ve aynı zamanda işletmecilerin ne kadar çok önemsendiği ise, dikkatlerden kaçmadı. Biz bu konuda emeği geçen öncelikle Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a, milletvekillerimize ve bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.