AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Halil Ürün, Sinanpaşa İlçesinin Akören ve Kılıçaslan Beldeleri ile Kayadibi, Gezler ve Boyalı köylerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.
Akören Beldesinde esnafları ziyaret eden Ürün, Belde meydanında vatandaşlara seslendi. Akören Belediye Başkanı Mustafa Duymuş’un yerel seçimler öncesinde verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ve kendisinin Milletvekili olması nedeniyle elinden geldiği kadar destek verdiğini ifade eden Ürün, yerel yönetimlerde merkez hükümetinin desteği olmadan bir takım işleri başarmanın zor olduğunu söyledi. Ürün, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Şimdi bunları bastırdık ve dağıttırdık. Yetmiyor hergün gazetelere, radyolara reklam veriyoruz. İşte bu seçim beyannamemizin reklamlarını adaylarımız ile birlikte yapacağız. Bu seçimlerde Afyonkarahisar’da aday kadroların başına beni 2. sıraya Ali Özkaya, 3. sıraya Remziye Sıvacı, 4. sırada DSİ eski Genel Müdürümüz Akif Özkaldı ve 5. sıraya Fatih Beder’i yazdılar. Şimdi bu 5 kişilik AK Parti kadrolarından kardeşiniz olarak karşınızdayız. Yapacağımız şeyleri sizlere ilanlarla, reklamlarla, televizyonlarla ve kitapçıklarla ile anlatıyoruz. AK Parti 3 Kasım 2002 tarihinden itibaren Merkezi hükümete iktidar. Elhamdülillah o günden bugüne kadar Binlerce kilometre yol, hastane ve Türkiye’yi hızlı trenle tanıştırdık. Türkiye genelinin dışında Afyonkarahisar’a yapılanları rahat okunacak bir şekilde kitaplara bastırdık ve dağıttık.”
Ürün, Akören’deki seçim çalışmalarının ardından Kılıçaslan beldesine geçti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek esnafı ziyaret eden Ürün, daha sonra Kayadibi köyüne geçerek vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.
Milletvekili Ürün’ün bir sonraki durağı Gezler köyü oldu. Gezler köyünde genç, yaşlı, kadın, erkek tarafından araç konvoyunun önü kesilen Ürün, vatandaşın ilgisine teşekkür etti. Genç kızların spor yapabilmek için fitness aleti istemesi üzerine Ürün, “Gezler köyümüzde bütün çalışmalar yapılmış inşallah önümüzdeki günlerde oda olacaktır” dedi.
Daha sonra Boyalı köyüne geçen Ürün, vatandaşlar ile bir araya geldikten sonra köyden ayrıldı.